16 грудня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші підрозділи із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

Один обстріл позицій українських захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", що неподалік Кримського,  з мінометів калібру 82 мм випущено 20 мін.

«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили чотири обстріли: поблизу Верхньоторецького – з гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї; поряд Шахти Бутівка – з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; в районі населеного пункту Павлопіль – з мінометів калібру 82 мм; неподалік Широкиного – з 82 мм мінометів було випущено 10 мін», – йдеться у ранковому зведенні.

Минулої доби внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення.

Після опівночі окупанти один раз обстріляли наші позиції – біля Новолуганського ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає.

ІА "Вголос": НОВИНИ