20 грудня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню.

Про це інформує штаб операції Об’єднаних сил у Facebook.

«В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Водяного, що на Приазов’ї, ворог застосував проти наших захисників ручний протитанковий гранатомет, а поблизу Павлополя – здійснив кілька черг зі стрілецької зброї. Обидва види зброї противник застосував і біля населеного пункту Піски. Чотири рази ворог провокував наших захисників у передмісті Авдіївки. Тут окупанти неодноразово застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю», – йдеться в повідомленні.

Кричуще порушення сталося поблизу Кам’янки –  окупанти зі станкового протитанкового гранатомета знищили трактор марки John Deere, що повертався із сільськогосподарських робіт. Наголошується, що трактор знаходився поза межами українських позицій.

«В результаті обстрілу один з трактористів отримав поранення. Наші військові відразу вирушили до місця події, надали постраждалому першу медичну допомогу і доставили його до лікувального закладу», – зазначають у штабі.

Також поблизу Південного ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Українські захисники відкрили вогонь у відповідь, щоб заспокоїти ворога. Серед наших захисників бойових втрат та поранень немає.

Після опівночі по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ