До нового скликання Львівської міської ради пройшли лише проукраїнські сили, тому тепер їхнє завдання — об'єднатися заради майбутнього України.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив кандидат на посаду міського голови Львова, народний депутат України від «Європейської солідарності» Олег Синютка.

«Коріння українського відродження - тут, у Львові. Ми перемогли на Революції Гідності, бо продемонстрували єднання. І сьогодні, за результатами місцевих виборів, ми також демонструємо єднання. П'ять проукраїнських сил пройшли у міську раду. Львів'яни не дали шансу ні ОПЗЖ, ні »слугам народу«, ні слугам »слуг народу«. І я переконаний, що саме таким вибором львів'ян ми всі повинні пишатися.

Той меморандум, який підписала »Варта«, »Європейська солідарність«, »Свобода« - це тільки перший крок. Моє завдання - об'єднати у Львівській міській раді всі проукраїнські сили. Бо, я переконаний, що з нами буде і »Голос«. Що до нас приєднається і свідома частина »Самопомочі«, яка стоїть на проукраїнських позиціях. Ми продемонструємо єдність, щоби спільно будувати майбутнє нашої країни», - зазначив політик.

«Наша сила - в єдності. Наша перемога - в єдності. І цю єдність ми продемонструємо тут, у Львові. І саме зі Львова почнеться відродження України. І саме у Львові ми закладемо камінь нашої майбутньої перемоги!» - додав Синютка.

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ