На жаль, в листопаді українці платитимуть за газ більше. І вже очевидно, що брехливі передвиборні обіцянки влади не мають підґрунтя.

Про це в ефірі «Народному толк-шоу» 12 листопада розповів ексголова Львівської ОДА та чинний депутат від «ЄС» Олег Синютка.

Він зазначив: почув сьогодні в Парламенті фразу: «Епоха бідності для олігархів закінчилася». Причому, на думку нардепа, зважаючи на вищесказане, вони отримуватимуть ще більші доходи.

Також Олег Синютка додав: «Олігархи починають лобіювати знову відновлення економічних зв’язків з країною-агресором. Це питання закупівлі електроенергії в країну-агресора, і вже почалися розмови і про те, аби знову купувати газ у Росії».

За словами народного обранця, до цього всього маємо сьогодні непрофесійну і нездібну владу, яка втратила єдність європейських країн на підтримку України.

«І те, що сьогодні Європа дозволила будувати через Данію «Північний потік-2» - це насправді дуже серйозний сигнал. Тільки Росія матиме можливість виконувати свої економічні зобов’язання перед Європою, вона відразу по-іншому розглядатиме можливості подальшої ескалації і подальшої агресії щодо України», - резюмував Олег Синютка.

ІА "Вголос": НОВИНИ