Співачка Оля Цибульська усіляко заперечує це та стверджує, що навіть після розлучення, окрім дружби між ними не може бути нічого. Про це пише сайт radiortek.

Після восьми років шлюбу Дзідзьо розлучився з дружиною Ярославою Хомою (також відомою як SLAVIA). Про це стало відомо наприкінці квітня.

У розриві публіка часто звинувачує саме Олю Цибульську. Але сама Оля запевняє, що якби вони мали стати одне для одного чимось більшим, то зробили б це вже давно.

За словами співачки, якби вона хотіла цього чоловіка, то її б нічого не зупинило.

Оля наголошує на тому, що вони з Михайлом дружать ще задовго до початку його кар’єри та допомагають одне одному впродовж усього творчого шляху. Вона розповіла також про те, що «любить Мішу всім своїм серцем, як людину, як брата, як професіонала та молиться Богу, щоб у нього все було добре, тому що він чудовий артист».

Співачка зізналась, що в якийсь момент почала отримувати різні смс з погрозами, в соцмережах від невідомих людей. Вона вважає, що ці погрози від ексдружини Михайла – Славії. Оля вирішила не загострювати ситуацію, а також вирішила запропонувати його колишній дружині записати дует.

Зі свого боку Ярослава розповіла, що вже давно були чутки про роман Ольги та Михайла, тому вона не хотіла цього обговорювати. За словами співачки, саме вона познайомила Дзідзьо з Цибульською. Подружжя часто їздило на фестивалі, де також була присутня й Оля, а через деякий час вона попросила у Дзідзьо номер телефону.

Дружина зізналася, що часто плакала через ревнощі, тому що її чоловік постійно проводив час із колегою. Таку свою поведінку Михайло пояснював тим, що він увесь час на роботі. Проте, Ярослава була категорично проти його спілкування з співачкою.

Дзідзьо розповідає про те, що розлучення було спільним рішенням, яке вони прийняли вже давно. Вони довго думали, намагалися знайти правильний варіант та зрозуміли, що цей буде найкращий.

Коментуючи слова своєї колишньої дружини про його зради, він натякнув, що це брехня та опублікував у своєму Instagram доволі цікавий пост.

«Прикрилась чистотою підлість.

І вилізла на слуп.

Завила на весь світ жалійка.

Так неприємно пахне бруд.

Собаки брешуть, вітер носить.

А я тихесенько мовчу.

Нікому правди не розкажу, бо правда - гірша за брехню», - написав він.

У пості також є фото, на якому він з наручниками та ланцюгом у лісі.

Читайте також...

ІА "Вголос": НОВИНИ