Користувачі Windows поскаржилися на проблеми з операційною системою. Про це повідомляє видання Windows Latest.

Власники ліцензійних копій ОС зазначають, що проблеми почалися після установки оновлення KB5000802. Відомо, що після використання оргтехніки на комп'ютері може з'явитися «синій екран смерті» (Blue Screen of Death, BSoD). Це призводить до перезавантаження системи і можливої втрати даних. Повідомлення про збої з'явилися лавиноподібно на багатьох майданчиках за останні кілька діб.

При виникненні «синього екрану смерті» на дисплеї пристрою часто з'являється помилка APC_INDEX_MISMATCH для win32kfull.sys. Користувачі розповіли, що збій відбувається при запуску друку на принтерах.

Багато користувачів не знали про вихід оновлення KB5000802, оскільки воно встановлюється автоматично. Єдиним способом вирішити проблему є видалення його через настройки ОС.

Раніше схожі проблеми у власників комп'ютерів на Windows виникали після установки апдейта KB4579311. Користувачі скаржилися на «синій екран смерті», що з'являється при друку документів. Також вказане оновлення заважало роботі моніторів, звукових карт і інших компонентів ПК.

Читайте більше актуальних новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ