Від початку доби 2 жовтня в районі проведення ООС російські бойовики та найманці 15 разів порушили режим «тиші».

Про це повідомляє прессцентр ООС.

Зазначається, що противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем, протитанкового ракетного комплексу, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З метою нанесення максимального шкоди військовослужбовцям збройних сил, противник застосував безпілотний літальний апарат (БПЛА) з підвісом для скидання гранатометних пострілів.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив сім обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Новогнатівки, поблизу Миколаївки, неподалік Новотроїцького, поблизу Павлополя та неподалік Авдіївки.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» супротивник зробив вісім обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Кримського, в районі Зайцевого, поблизу Катеринівки, неподалік від Південного, поблизу Новолуганского, неподалік Золотого, поблизу Новгородського і неподалік Троїцького.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок обстрілу ворожих серед особового складу Об'єднаних сил не було», - йдеться в повідомленні пресслужби.

Як писав «Вголос», з початку доби бойовики здійснили 6 обстрілів. Поблизу Зайцевого і Кримського ворог гатив з протитанкових гранатометів, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

ІА "Вголос": НОВИНИ