Хочете зробити незвичайний подарунок синові на день народження? Або просто потішити дитину? Сьогодні при вражаючому різноманітті іграшок зробити вибір виявляється нелегко. Фахівці мережі магазинів «Будинок іграшок» вирішили полегшити завдання батькам і підготували список презентів, які сподобаються хлопчакам.

Чотири ідеї оригінальних подарунків для сина

В епоху панування інноваційних ґаджетів і комп'ютерних ігор здивувати дитину дуже важко. Подарунок повинен бути сучасним, оригінальним і, звичайно ж, корисним. Щоб не помилитися з вибором, можна запитати у малого, що саме він хоче отримати на подарунок. Доведеться пожертвувати так званим «ефектом несподіванки», але у вас з'явиться можливість втілити мрію дитини в реальність.Для тих, хто все-таки хоче зробити сюрприз, рекомендуємо ознайомитися з наступними варіантами оригінальних подарунків.

  • Спортивний подарунок. Захоплення дитини — головний орієнтир. Обов'язково враховуйте вікові обмеження на окремі види спортивного інвентарю та фізичну форму малечі. Хлопчики, що захоплюються футболом, будуть раді новому шкіряному м'ячу, а ролери — роликам або стильному захисному шолому. Сучасні діти також обожнюють гіроскутери, електросамокати та електроролики. Прилади приносять задоволення під час використання, допомагають розвинути координацію і спритність.
  • Іграшка. Машинка дитяча — чудова ідея для хлопчиків у віці до 8...10 років. Така іграшка сприяє розвитку фантазії, дрібної моторики рук, комунікативних навичок. Найменші зрадіють машинкам Hot Wheels, будівельній, рятувальній і міській техніці, а підлітки — колекційному автомобілю і моделі на радіокеруванні.
  • Інтелектуальний подарунок. Подарунки, створені для розвитку інтелекту, можна дарувати на будь-яке свято. Одним із найкращих варіантів подарунка є конструктори Lego. Іграшки дозволяють зайняти вільний час, ефективно розвивають дрібну моторику, логіку, творче та просторове мислення. В асортименті представлено безліч серій. Віддавайте перевагу наборам Ninjago, Star Wars, Batman, Minecraft, Legends of Сhima — улюбленим сюжетам хлопчаків.
  • Подарунок-гаджет. Сучасні діти — шанувальники смартфонів і smart-годинників. Тому портативний пристрій стане відмінним подарунком. Окремі бренди створюють спеціальні лімітовані серії ґаджетів для дітей, що відрізняються від моделей для дорослих яскравим дизайном. Зазвичай вони мають менший набір функцій і більш вузьку сферу застосування. Можна подарувати окуляри віртуальної реальності. Розгляньте варіанти, що згодяться для під'єднання до телефону на iOS або Android.
Пам'ятайте: обирайте подарунок згідно зі захопленнями, бо це — безпрограшний варіант!

ІА "Вголос": НОВИНИ