Відома російська акторка, виконавиця головної ролі в серіалі «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк, через серйозні проблеми зі здоров’ям потрапила до реанімації.

Про це повідомляє Obozrevatel.

«Актриса госпіталізували до лікарні більше двох тижнів тому – просто з Польщі. Сьогодні вночі її перевели до реанімації через різке погіршення стану», — написали в телеграм-каналі Mash.

«В Європі зірка «Моєї прекрасної няні» проходила лікування, але, на жаль, позитивних результатів воно не дало", — додали в ЗМІ.

«Актриса знаходиться під цілодобовим наглядом лікарів, їй поставили такий же діагноз, що і Жанні Фріске 4 роки тому. Саме захворювання в актриси виявили більше року тому, останнім часом вона лікувалася в Європі», - написали в ЗМІ.

Чоловік акторки Петро Чернишов не полишає дружину ні на мить.

Курс хіміо- і променевої терапії потрібного ефекту не дав, а лише погіршив ситуацію, саме тому лікарі радять актрисі провести операцію. Але її стан критичний та вона може не пережити хірургічного втручання.

Найближчим часом буде проведено консиліум - фахівці обговорять можливість операції.

Директор Анастасії Заворотнюк спростував інформацію про її госпіталізацію.

«Маячня, відчепися», - таке повідомлення актриса відправила концертному директору Станіславу Христову. Сам він відмовився коментувати ситуацію, що склалася.

А вже 13 вересня Заворотнюк не з'явилася на відкриття магазину своєї доньки Ганни, починання якої всіляко підтримувала.

Саме це може слугувати підтвердженням достовірності інформації про її госпіталізацію.

Як писав «Вголос», відомий російський і радянський актор, режисер Олег Меньшиков потрапив до реанімації.

ІА "Вголос": НОВИНИ