Ексклюзивне інтерв’ю із Остапом Дроздовим. Вже о 18:40 у проєкті «Говорить Великий Львів».

Під час масованого ракетного обстрілу у вівторок, 15 листопада, російські окупаційні війська випустили по території України ракет та безпілотників на суму від пів мільярда до мільярда доларів. В українській армії заявляють, що їм вдалося збити всі дрони та 77 ракет. Решта завдали руйнувань об'єктам інфраструктури, зокрема, енергетичної. Після обстрілів стало також відомо про інцидент у Польщі - на території села Пшеводув поблизу кордону з Україною загинули двоє людей.

Телеведучий та журналіст Остап Дроздов розкаже про позицію НАТО у ситуації із падінням ракети на території Польщі. Чому Альянс не повинен застосовувати 5 статтю? Чому вважає, що українці не мають вимагати від європейських країн участі у війні і відповіді на падіння ракети у польському селі? Яка його думка щодо антизахідної риторики і чому це грає ворогу на руку? Що українці робили не так до 2014 року і яку статтю Конституції радить перечитати кожному громадянину України?

Про це та більше поспілкуються сьогодні із журналістом та телеведучим. Вже опісля у форматі великого ток-шоу дискутуватимуть із військовими та політичними експертами о 19:15. 

«Говорить Великий Львів» - майданчик, де отримають слово всі та почують абсолютно кожного. В ефірі телеканалу НТА та Еспресо, а також у всіх наших соцмережах.

ІА "Вголос": НОВИНИ