Парамедики, які врятували російського опозиціонера Олексія Навального одразу після того, як йому стало погану на борту літака, заявили, що за результатами перших тестів рівень цукру у крові Навального був у нормі.

Про це вони розповіли видання Reeters.

Крім того, вони наголосили, що ознак порушення обміну речовин у потерпілого теж не виявили.

Парамедики додали, які надавали першу допомогу Навальному, запевнили, що вони зафіксували клінічну картину отруєння із відповідними симптомами, в тому числі ступор.

Нагадаємо, що медик з лікарні №1 в Омську, куди доставили Навального, заявив, що політик впав у кому через підвищений рівень цукру у крові та проблеми з метаболізмом.

За його словами, рівень цукру в організмі Навального у 4 рази перевищував норму.

Нагадаємо, що у Німеччині медики заявили, що Навального отруїли «Новачком».

Читайте більше актуальних новин України та світу:

  • Європейський Союз та Міжнародна організація із заборони хімічної зброї вказали, що отруєння російського опозиційного діяча Олексія Навального нервово-паралітичною отрутою розглядатиметься як застосування хімічної зброї.
  • Російського опозиціонера Олексія Навального отруїли бойовою речовиною класу “Новачок”.
  • Канцлер Німеччини Ангела Меркель вперше прокоментувала заяву німецьких фахівців щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального речовиною з групи “Новачок”.
  • Європейський Союз та Міжнародна організація із заборони хімічної зброї вказали, що отруєння російського опозиційного діяча Олексія Навального нервово-паралітичною отрутою розглядатиметься як застосування хімічної зброї.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ