Нещодавно нардеп Галина Третьякова, яка представляє «Слугу народу», вляпалася у новий скандал. Про це інформує «Оглядач».

Зокрема, Третьякова заявила, що родичі померлих або зниклих безвісти людей на Донбасі обдурюють державу, зловживають пільгами та отримують за це чималі кошти.

Очільниця комітету ВРУ з питань захисту прав ветеранів зазначила, що такі люди нібито користуються власним положенням та отримують державні гроші.

Під час відеоконференції Третьякова виступила з пропозицією «прибрати деякі пільги, щоб люди ними не зловживали». Як приклад останнього вона на призвела родичів українців, які вважаються зниклими безвісти на території окупованих Росією Донецької та Луганської областей.

За її словами, в українському суспільстві нібито відсутнє розуміння того, що якщо людина отримує щось від держави, то «вона забирає у того, хто платить податки».

Зазначимо, що на цей вислів гостро відреагували ветерани війни на Донбасі.

"Хіба за це ми воювали? Побратими! Ви тільки подумайте, що вона меле. І це глава комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та ЗАХИСТУ ПРАВ ВЕТЕРАНІВ!.. Влаштовує істерику через той мізер, який держава раз через раз дає своїм захисникам", – прокоментували слова нардепки в «Незламні».

[embed]https://www.facebook.com/101814664785384/videos/1220791824953048/[/embed]

Як писав «Вголос», нардеп від “Слуги народу” зняв кліп та заспівав про свій законопроект (відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ