Про це повідомляє «Остров» із посиланням на джерело.

Озброєні бандити дали керівництву підприємства «час до четверга», в іншому разі погрожують «націоналізувати» частину об'єктів ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго».

Видання очікує офіційних коментарів від керівництва ДТЕК.

Раніше повідомляли, що на початку січня представники так званого «міністерства вугілля та енергетики «ДНР» Дубовська, Поляков й Ілляшов у приміщенні будівлі «міністерства» зібрали керівників усіх РЕЗ ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго», розташованих на тимчасово неконтрольованій території, та поінформували їх про необхідність співпраці з представниками терористичної організації і підпорядкування ДП «Республіканська енергетична компанія» та ТОВ «Енергосервіс Віколд».

Крім того, керівництву ВАТ «ДТЕК Донецькобленерго» було дано вказівку підготувати для передачі електронні бази споживачів, з якими укладено угоду на постачання електроенергії, для відповідного нарахування суми для сплати споживачами рахунків у ЦРЛ «ДНР». У разі невиконання цієї вказівки, пообіцяли бойовики, дії працівників компанії ДТЕК розцінюватимуть як саботаж і, за законами воєнного часу, їх буде арештовано й покарано шляхом утримування «на ямі». На підприємстві розпочато інвентаризацію основних фондів і майна під наглядом військових бандформувань «ДНР».

ІА "Вголос": НОВИНИ