[media=166080,166081] 

Про це повiдомили у патрульній поліції, пише УНН.

«Під час патрулювання 26 серпня, близько 21 години, інспектори виявили порушення ПДР: в автомобіля «ВАЗ 2108» не горіли задні габаритні вогні. На вимоги патрульних зупинитися водій автомобіля ніяк не відреагував, а навпаки пришвидшив рух. Полісмени почали погоню та вели правопорушника від проспекту Миру вбік Приморського бульвару. До плану-перехоплення долучились й інші екіпажі», – йдеться у повідомленні.

В результаті погоні патрульним вдалось зупини автомобіль на вулиці Перша Слобідка. В авто були троє чоловіків, які, як з’ясувались пізніше, є офіцерами-нацгвардійцями. Патрульні склали протоколи на водія автомобіля за ч. 2 та 4 ст. 122 (невиконання водіями вимог про зупинку та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди).

У поліції зауважили, що за дві останні доби це вже другий випадок, коли патрульні виявляють правопорушення серед оборонців. Минулої ночі інспектори зупинили правоохоронця із ознаками алкогольного сп’яніння.

«Враховуючи те, що місто Маріуполь є прифронтовим, втікати від поліцейських дуже небезпечно! В таких випадках патрульні можуть відкрити вогонь, адже потенційно утікач може представляти загрозу державній безпеці», – наголосили патрульні.

ІА "Вголос": НОВИНИ