П‘яний викладач НУ «ЛП» скоїв ДТП у Львові.

Затриманим виявився Ліхнякевич Ігор Олександрович, викладач НУ «Львівська політехніка». Про це він повідомив самим поліцейським.

 

Жертвою п‘яного водія став Андрій Гой. Чоловік розповідає, що в той момент якраз намагався припаркувати машину. Проте, в останній момент зміг вчасно побачити та зупинити небезпеку. 

«Я збирався виходити з машини, коли  почув дуже сильний шум. На великій швидкості машина порушника влетіла в бордюр і ще в одне авто, яке протягнула приблизно на метр. На щастя, я зупинив удар між двома припаркованими машинами», - розповідає потерпілий. 


Андрій Гой зазначає, завдяки тому, що він встиг вчасно зреагувати, врятував собі ногу, яку нетверезий водій міг просто розчавити. 

«На моєму місці могли опинитися жінка чи дитина, чи будь-хто інший, хто міг би зазнати значних травм через п‘яного водія». 

Натомість викладач намагався одразу уникнути відповідальності і залишити місце злочину. Утім, завдяки людям, які змогли вчасно перегородити йому дорогу, цього не сталося. Після чого на місце пригоди приїхали поліція та швидка.

«Водій вийшов з машини і ледве тримався на ногах. Був без прав. Представнику поліції сказав, що він викладає у Львівській політехніці. Цю інформацію швидко перевірили і вона підтвердилася», - наголошує постраждалий

Андрій Гой зазначає, що має намір подавати в суд на порушника. Адже такі вчинки, особливо у такий важкий час в країні, неприпустимі. 

«Я збираюся довести цю справу до кінця. Людина має понести належне покарання. Адже йдеться насамперед про важкий час в якому ми з вами живемо. А також про його статус як викладача», - зазначив він. 

«На вул. Гашека 15 ДТП, водій Шевролет в стані спяніння в’їхав в інше авто Мітсубіші яке по інерції прижало чоловіка, який стояв між іншими припаркованими авто, цього чоловіка забрала швидка», - йдеться у повідомлені. 

 

До того викладача Львівської політехніки вже позбавляли прав згідно ст. 130 за керування автотранспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння. 

Як писав «Вголос», військовослужбовці 95 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ збили два транспортно-бойові гвинтокрили рф.

Також ми повідомляли, Збройні сили України можуть взяти під контроль північ Київської області і вийти на кордон з Білоруссю протягом двох днів.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ