[media=159255,159256,159257,159258,159259,159260,159261,159262,159263] 

Як повідомляє видання «Про все», з посиланням на прес-офіцера Управління патрульної поліції в Черкасах Зою Вовк, у результаті наїзду постраждав житель Черкас Олег Остапенко 1962 року народження. Його госпіталізували з черепно-мозковою травмою та іншими тілесними ушкодженнями у лікарню №3.

Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. У нього в крові виявили 1,14 проміле алкоголю.

Також, за словами Зої Вовк, свідки події витягли Рибченко з автомобіля та намагалися його затримати. Стверджують, що він відразу кинувся знімати номери зі свого автомобіля. При цьому свідки завдали шкоди його автомобілю.

Місцевий журналіст Валерій Воротник на своїй сторінці у Facebook написав, що Рибченко побив «афганця» офіцера-ветерана Олега Остапенка, який втратив ноги в Афганістані. Воротник зазначив, що Остапенко нещодавно був серед ініціаторів перевиборів голови обласної спілки ветеранів Афганістану.

«...Рибченко почав бити Олега, розбив йому обличчя, окуляри, бив ногами, коли той впав на сніг... Коли перехожі зробили сволоті зауваження, «Риба» сів у свою машину, пробував тікати... Розвертаючись, розбив чиюсь машину, що стояла на парковці («Лексус»), збив двох людей. Переїхав Олега Остапенка... Але і це ще не все. Рибченка намагалися зупинити очевидці. Він відчайдушно бився. Але в кінці п'яне «тіло» заспокоїли. Кажуть лунали постріли і чули звук розбитого скла», – розповів журналіст.

Воротник також підкреслив, що Рибченко «косить» під інфаркт.

«Перший раз чую, що людина в стані інфаркту така неадекватна і агресивна. А ось для алкогольного або наркотичного сп'яніння це досить типовий стан. Тим більше сам бачив його поведінку безпосередньо перед подією. Він був п'яний, це дуже м'якмий вислів», – заявив журналіст.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ