Вихованці «Руху» зіграють у вікових категоріях, де їм будуть протистояти на рік старші хлопці. 

На груповому етапі, який повинен завершитись до 14 травня, команди розділені у групи за територіальним принципом. У наступний раунд вийдуть 2 кращі колективи. 

Суперниками команди «Руху» U-13, яка зіграє у віковій категорії U-14, будуть ДЮСШ «Рух», ДЮСШ «Карпати», АФ «Скала 1911» (Стрий), МФА (Мукачево) та «Минай». Матчі групового етапу пройдуть у два кола.   

Суперниками «Руху» U-14, який зіграє у віковій категорії U-15, стануть «УФК-Карпати», ДЮСШ «Карпати», ФК «Львів» та МФА (Мукачево). Матчі групового етапу пройдуть у два кола.    

Суперники «Руху» U-15, який зіграє у віковій категорії U-16: «УФК-Карпати» (Львів), ДЮСШ «Карпати», ДЮСШ «Рух», ФК «Львів», «Покрова» (Львів), АФ «Скала 1911» (Стрий), «Минай», МФА (Мукачево) та ФСК «Янтарний» (Новояворівськ). Команди зіграють між собою в одне коло. 

У віковій категорії U19/17 представлені дві команди Академії – U16 та U17. Їхніми суперниками стануть на рік старші хлопці з «УФК-Карпати», ДЮСШ «Рух» та «Покрови». Матчі групового етапу пройдуть у два кола.    

Старт змагань запланований на 8 квітня. Саме в цей день команда «Рух» U-17 завітає в гості до школярів «Руху». А 9 квітня команди U-13 та U-15 приймають вдома на рік старших футболістів з мукачівського МФА.  

ІА "Вголос": НОВИНИ