П'ятирічний Тейлор Гупер став сенсацією в інтернеті, коли у Белфасті приєднався на сцені до своїх кумирів – групи Foo Fighters.

Маленький рокер танцював на сцені поряд зі своїми кумирами перед 35 000 глядачів, пише ВВС Україна.

Ніккі Гупер та її чоловік вже кілька десятиліть є великими шанувальниками американської групи, яку очолює колишній барабанщик Nirvana Дейв Грол.

Вони постійно їздили в місця, де виступала група. Але цього разу концерт був особливий, адже вперше подружжя взяло з собою свого сина.

Тейлора назвали на честь барабанщика Foo Fighters Тейлора Хокінса, хлопчик теж полюбив їхню музику.

"Він слухає їх з моменту свого народження – все через те, що я та його тато є великими фанатами", – сказала місіс Гупер, яка живе на півночі Белфаста.

Подружжя збиралося на концерт з друзями з усієї Британії і подумали, що буде весело взяти з собою свого сина.

"Ми зв'язалися з учасниками цієї події, вони сказали, що це не проблема. Але нас попередили, що це буде гучна музична подія, тому ми взяли для Тейлора кілька спеціальних навушників", – розповіла жінка.

Тейлор приніс із собою плакат ручної роботи, завдяки якому він виділявся з натовпу.

"Люди постійно заохочували нас проходити вперед", – сказала пані Гупер.

Лідер гурту помітив цей плакат і прочитав напис на ньому – що Тейлору п'ять років і це його перший концерт.

"Тоді натовп почав кричати "на сцену", і Дейв відреагував: "Приведіть сюди цього малого чувака". Тому так і сталося", – розповідає мати хлопчика

Опинившись на сцені, Тейлор танцював під свої улюблені пісні перед бадьорим натовпом, і тепер він став інтернет-сенсацією.

"Це була мить, якою ми, як батьки, пишалися, – розповіла пані Гупер, – Це був великий момент, і я зовсім не заздрю, адже ці спогади залишаться з Тейлором назавжди".

Однак спогади – не єдине, що залишиться у Тейлора. Коли він пішов за лаштунки, то йому вручили подарунки, серед яких – пуховик та набір барабанних палок Хокінса.

ІА "Вголос": НОВИНИ