Російський окупант, який перебував на території Харківської області, розповів про колосальні втрати загарбників в результаті успішного контрнаступу Збройних сил України. 

Про це йдеться у перехопленій телефонній розмові, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони.

Товариш поцікавився в окупанта, чи готують його підрозділ до ротації. Однак той здивовано запитав, чи читає той взагалі новини.

«П*здець, яке, нах*у, повернення? Новини читаєш? Ну, нам навіть спину тормознули. В нас сьогодні один трьохсотий. Вони щільно ху*чать вже прямо, в сенсі ось попереду у хлопців стоять, вже між ними в тил зайшли, там через пости проходять», – розповів він.

За його словами, ЗСУ знищують російські пости та форсують водойми. Водночас у росіян нема зв'язку. Втрати серед окупантів величезні. 

«Ми кожного дня їздимо, я їжджу заряджати батарейки, щодня проїжджаю повз військових медиків. Там постійно мішки-мішки-мішки... Думаю: ніх*я собі, їб*ть. Тут до нас повинні були хлопці їхати і щось пішло не так. Тепер ми самі, бл*дь. Зміна приїхала і назад поїхала», – розповів окупант.

При цьому загарбник додав, що остерігається прослуховувань. Якби дзвінок відбувався по закритому каналі, то росіянин розповів би більше. За його словами, впродовж останніх трьох днів ЗСУ б'ють точно, знищуючи послідовно усі позиції росіян.

«Ще викрали 6 «Уралів» у нас, їб*ть. Нам вже смс-ки приходять: «Здавайтеся», вся х*йня. Мені здається, пахне «старим Гостомелем», прямо п*здець як пахне», – підсумував загарбник.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ