Протягом доби противник завдав 3 ракетні удари та авіаційний удар по цивільних об’єктах в Запорізькій області. В місті Гуляйполе російська авіація вдарила по міській лікарні.

Про це у вечірньому зверненні інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Противник й надалі зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках і намагається покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському.

У Генштабі повідомили, що було підтверджено вогневе ураження 15 та 16 грудня року складів боєприпасів військових РФ в районі населеного пункту Кадіївка Луганської області. Детонація на зазначених складах тривала понад 20 годин.

Українська авіація протягом доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки військових РФ. Також Сили оборони збили БпЛА типу “Форпост” російських військових, який коштує близько 6 мільйонів доларів США.

Нагадаємо, 20 грудня вогневого ураження зазнали окупанти, що скупчились на польовому аеродромі в районі Каховки Херсонської області.

Там перебували близько 30 одиниць артилерійських систем різного типу, САУ та РСЗВ, а також боєприпаси та пально-мастильні матеріали. Детальна інформація щодо втрат техніки та особового складу уточнюється.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ