Хронометр, звісно, не до порівняння з «котлами» деяких парламентських олігархів, але коштує, як три нинішні депутатські зарплатні, пише «Таблоїд».

Фото годинника Володимира оприлюднили у «Facebook» «Депутати. ФотоЛікс».

 

Не встигли сьогодні люди роздивитися нову Skoda Superb, на якій Парасюк тролив нову поліцію, а тут швейцарський годинник Certina за майже 15 000 грн. Впливові друзі-гасконці напевно подарували.

Posted by Депутати.ФотоЛікс on 16 липня 2015 р.

Годинник Парасюка порівняно недорогий, але все-таки коштує, як три депутатські зарплатні. Отже, Парасюк, який не гребує державними грошима на оренду житла в Києві, звіряє час за швейцарським годинником «Certina» вартістю приблизно 15 тисяч гривень.

Також громадськість звернула увагу на автівку депутата «Skoda Superb», яку він «засвітив» під час так званого журналістського експерименту. На прохання Ганни Оліцької Парасюк порушив Правила дорожнього руху, щоб дізнатися, чи штрафуватиме патрульна поліція народних обранців. Про це Оліцька написала в «Instagram» та виклала фото.

Попри те, що депутат начебто порушив правила заради експерименту, у мережі почали з нього кепкувати. Особливо після того, як пізніше він зчепився в Раді з депутатом Насіровим.

ІА "Вголос": НОВИНИ