Звертаючись до слухачів, свободівець зазначив:

«Холодний Яр – особливе місце, місце української слави, українських звитяг, місце, що дихає прагненням власної держави. Тут сама атмосфера сприяє тому, щоби говорити про Україну, про завтрашній день.

Звісно ж, нині ситуація в державі не радісна, бо після революції при владі опинилися зрадники, брехуни, бариги,  які лише спекулюють національними цінностями, а реально працюють на користь олігархів.
Як колись у часи Януковича, зараз олігархи чудово почуваються в Україні, примножуючи свої статки завдяки тим, кого вони привели до влади.

Парламент також демонструє чудеса зневаги до закону й моралі. Будучи нелегітимним, бо немає коаліції, утвореної згідно з вимогами Конституції, парламент покриває навіть тих нардепів, яких пропонує притягнути до криміналу Генеральна прокуратура.

Дивіться, який цинізм: президент запускає тезу про необхідність скасування депутатської недоторканності, деякі нардепи з його фракції підтримують цю тезу, але далі справа не йде – решта парламентарів із провладної більшості успішно провалюють цю справу. Мета тої комедії – убезпечити решту нардепів від закону.

Якби ми жили в країні, де панує закон, кожен громадянин міг би оскаржити будь-який закон, ухвалений таким парламентом, а суд підтримав би громадянина.

І наше спільне задання – боротися проти тих лукавих політиканів, проти бариг при владі, які використовують святі гасла у власних шкурних інтересах. Бо наші опоненти борються за інтереси власної кишені, а ми – за ідею. А в боротьбі золота і заліза завжди перемагає залізо!».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ