Про це написав у своєму Facebook екс-доброволець «Азову», уродженець Криму Олексій Лисенко.

«Партія Тимошенко використала моє фото з передової для пропаганди своїх пораженських поглядів і проросійського порядку», — заявив він.

«Я, екс-доброволець батальйону »Азов«, НЕ підтримую ЇЇ політсили І НЕ ДАВАВ ДОЗВОЛУ НА ВИКОРИСТАННЯ СВОЄЇ ФОТОГРАФІЇ В ЇЇ ПОЛІТИЧНІЙ АГІТАЦІЇ. Шеврон »Азова« для мене сакральна річ, омита кров'ю моїх побратимів, які не повернулися з фронту. Йому не місце поряд із гаслами проросійської партії »Батьківщина", — додав доброволець.

Доброволець обурився використанням свого фото з передової, зазначивши що ситуація зі Сергієм Притулою, мабуть, нічого не навчила ні політтехнологів Тимошенко, ні її особисто.

"Я кримчанин. Я приєднався до націоналістичного руху задовго до того, як почалася війна. Я боровся з режимом внутрішньої окупації ще тоді, коли Тимошенко на пару з Януковичем хотіла розділити країну на двох за допомогою "широкої коаліції". У 2008 році після подій в Грузії і Криму я готувався до маршу нації, а не продався Путіну. Я був "провокатором" на Майдані, після захоплення мого рідного міста Росією пішов на фронт як доброволець. Разом із побратимами ми боролися за Україну в Харкові, Маріуполі, Мар’їнці і Широкиному. Ми воювали за Націю і її майбутнє. І я не збираюся терпіти, щоб будь-які політичні пройдисвіти і мразі піарилися за рахунок наших імен. Тим більше такі люди, як Тимошенко", — обурився Лисенко.

Доброволець заявив, що вимагає публічних вибачень від Тимошенко у вигляді відеороликів.

ІА "Вголос": НОВИНИ