Детективи Національного антикорупційного бюро вручили Голові Окружного адміністративного суду Києва Павлові Вовкові про виклик до Вищого антикорупційного суду.

Про це інформує пресслужба НАБУ.

В суді будуть розглядати клопотання про обрання Вовкові запобіжного заходу у справі так званих «плівок ОАСК». Розгляд справи відбудеться 5 січня 2021 року.

Слід зауважити, що детективи вручили йому повістку під час корпоративу, який влаштував екснардеп України, президент одного із юридичних вишів України. Вовк там був запрошеним гостем.

Колишній народний депутат Сергій Лещенко повідомив, що голові ОАКС вручили повістку на новорічному корпоративі у колишнього регіонала Сергія Ківалова.

Нагадаємо, що Павло Вовк ще з жовтня не з'являється до слідчого судді. Це унеможливлює проведення судового засідання з розгляду цього питання.

Нагадаємо, що 17 липня 2020 року прокурори САП та детективами НАБУ повідомили про підозру Вовкові, його заступнику, п’ятьом суддям ОАСК, голові Державної судової адміністрації України та ще чотирьом особам. Ці люди під головуванням Вовка намагалися взяти під свій контроль Вищу кваліфікаційну комісію суддів України і Вищу раду правосуддя.

Читайте більше новин за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ