Документалка про легендарного Джексона шокувала глядачів, адже у ній розповідалось про педофілію та насильство співака над дітьми, повідомляє «Прямий» із посиланням на The Sun.

Чотиригодинна картина розкриває свідчення двох ймовірних жертв Джексона - Уейда Робсона і Джеймса Сейфчака, яким зараз близько 30 років. Вони розповіли про насильство, пережите в особняку музиканта, який той називав "Нетландія".

Відзначається, що кадри, показані у фільмі, шокували публіку. Критики назвали стрічку хоррором. Джефф Уеллс, автор порталу Hollywood Elsewhere, повідав, що в "Залишаючи Нетландію" в усіх барвах описується те, як два хлопчики стали "спеціальними друзями" Джексона в той час, як їхні батьки потурали всьому, що відбувається.

"Ви б бачили обличчя глядачів, коли почався антракт. Вони виглядали так, ніби їх нудить, дивилися з огидою, намагаючись приховати це", - зазначив він, додавши, що завдяки цьому фільму захисники Джексона більше не посміють підтримувати його.

Хореограф Уейд Робсон в 2016 році звинувачував компанії MJJ Productions і MJJ Ventures, які належали Джексону, в потуранні педофілії. За його словами, фірми "здійснювали найвитонченіші операції в області сексуального насильства над малолітніми, які тільки можна собі уявити".

ІА "Вголос": НОВИНИ