Наприкінці вересня львівська команда отримала винагороду за матч річної давності.

На минулому тижні команда львівського «Руху» отримала преміальні, які йому належали за поєдинок з «Шахтарем», який відбувся в попередньому сезоні УПЛ. Тоді дебютант елітного дивізіону відібрав очки у донецького клубу, зігравши з «гірниками» внічию.

Один з головних конкурентів донеччан за цю нічию обіцяв футбольному клубу «Рух» преміальні за позитивний результат у грі з «Шахтарем». Обіцянка була виконана і минулого тижня, за кілька днів до матчу дев'ятого туру УПЛ проти «Динамо», львів'яни отримали преміальні в розмірі 200 тисяч доларів на команду.

Нагадаємо, домашній матч з діючими чемпіонами УПЛ підопічні Леоніда Кучука програли з рахунком 0:2. За те в наступному турі на виїзді львів’яни обіграли «Маріуполь», забивши два голи та не пропустивши жодного в свої ворота.

Наразі львів’яни займають восьме місце в таблиці УПЛ. За результатами десяти матчів команда набрала 11 очок. 

Наступний матч «Руху» в рамках української Прем’єр-ліги відбудеться 17 жовтня. В домашньому матчі львів’ян прийме петрівський «Інгулець». Майбутній суперник займає 12 позицію в таблиці, заробивши вісім очок. З анонсом поєдинку та прогнозами експертів знайомтеся на порталі Metaratings.

ІА "Вголос": НОВИНИ