Олігарх Ігор Коломойський, хоч і дуже ображений на Петра Порошенка, зазвичай більше керується своїми бізнес-інтересами, а вже потім – питанням помсти.

Про це «Вголосу» розповів політолог і керівник Центру правового аналізу та дослідження політичних ризиків Михайло Дяденко у відповідь на питання: «Чи буде тиснути Коломойський на Порошенка через Портнова, який повернувся в Україну та вже пообіцяв розслідувати «злочини Порошенка»?».

«Тож якщо він буде завантажений процесом «переділу портфелів», відновленням своєї бізнес-імперії, судами з «Приватбанком», то йому не так цікаво буде «давити» на Порошенка», - зазначив він.

Та додав: «Інша річ – Андрій Портнов, у якого дуже серйозна особиста образа на Порошенка, його команду та навіть більш широке коло «ворогів». Тому їх переслідування для Портнова – «справа честі».

За словами експерта, Портнов готовий дуже серйозно працювати в цьому напрямі і не важливо в якому форматі: самостійно (він уже повідомив про створення юридичної команди, що займатиметься винятково юридичним переслідуванням «попередників»), об’єднавшись чи координуючи свою діяльність з іншими, неважливо Коломойський це чи хтось іще.

Більше читайте тут: «Порошенко vs Зеленський. Раунд другий».

ІА "Вголос": НОВИНИ