Бізнесмена Сергія Тігіпка не розглядатимуть на посаду прем'єр-міністра.

Про це заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в ефірі телеканалу «Україна», пише «Українська правда»

«Ні, цього не буде», – сказав Арахамія.

Разом з тим, він відмовився називати будь-які прізвища осіб, кого можуть призначити до складу Кабміну, хоча підтвердив, що йому відомі ці зміни.

«Коли ви оголосите будь-яке прізвище — на людину ллється стільки бруду, що я просто не хочу навіть людину так підставляти під ризики», – заявив Арахамія.

«Дійсно, перед Кабміном зараз є такі вимоги, що наближається економічна криза нібито, є ознаки. Є можливість епідемії коронавірусу і треба Кабмін перетворити, фактично, у штаб.

Для того, щоб він став штабом, треба зробити декілька кадрових рішень. Ми хочемо посилити Кабмін, зробити його більш оперативнішим, більш досвідченим і таке інше. Когось долучити та когось вилучити, в тому числі», - додав він.

У свою чергу, міністр зовнішніх справ Вадим Пристайко не виключає своєї відставки та заявляє про готовність залишити посаду у будь-який час.

«Прямолінійно якщо запитати, чи готовий я до відставки. Так, готовий. Я був готовий з самого початку. Я був послом в НАТО, коли президент запропонував стати міністром закордонних справ. Я розумію, наскільки часто змінюються міністри. Готовність є завжди», - сказав він.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що протягом двох тижнів в Україні може з’явитися новий Кабмін

ІА "Вголос": НОВИНИ