В економічних розрахунках, поданих на розгляд виконкому ЛМР щодо підняття ціни у громадському транспорті Львова, йшлося про необхідність встановити тариф у 14 грн. Натомість виконавчий комітет погодив вартість у 10 гривень.

«Зважаючи, що другий рік триває пандемія, економічна ситуація залишається складною для більшості мешканців, таке різке зростання вартості проїзду стало б серйозним ударом по їхніх гаманцях. На виконкомі вдалося відстояти нижчу вартість -10 гривень», - прокоментував сьогоднішнє рішення про підняття вартості проїзду у Львові член виконавчого комітету Львівської міської ради Богдан Шустер.
Для електротранспорту далі зберігаються абонементи та різні варіанти для оплати проїзду: 10 грн – у водія, 9 грн – у касі на зупинці, 8,5 грн – у безготівковий спосіб. Вартість проїзду для студентів - 5 гривень, безготівково - 4 гривні.
«Також я сьогодні звернув увагу на потребі якнайшвидше впровадити е-квиток, де буде закладено вартість проїзду за 1 кілометр. Це зменшить економічне навантаження як на бюджет міста, так і на кишені мешканців», - наголосив Шустер.

Раніше Вголос повідомляв:

ІА "Вголос": НОВИНИ