Дизайнером стильного капелюха Періс Гілтон виявився відомий український дизайнер Руслан Багінський

Знаменита світська Левиця опублікувала в мережі знімки на яких вона позувала в оригінальному стильному капелюшку. Головний убір був створений відомим українським дизайнером Багінським. Це не перший предмет гардероба відомого кутюр'є, який з’явився в знаменитості за останній час, повідомляє сайт Мeta.ua. У медіапросторі й раніше публікували нотатки про те, що Періс цікавиться виробами Руслана Багінського і часто знаходить для себе щось цікаве в його колекціях.

Деталі

Фото Періс Гілтон у милому блискучому капелюшку з’явилося нещодавно на її сторінці в Інстаграм, пишуть новини шоу бізнесу порталу МЕТА. Знімки знаменитості в новому головному уборі не залишилися поза увагою фоловерів. Під постом досить швидко з’явилося кілька сотень захоплених коментарів від шанувальників світської левиці.

Капелюшок, що підкорив користувачів Мережі, 42-річна зірка обрала серед інших аксесуарів, створених українським дизайнером Русланом Багінським. Головний убір став гармонійним доповненням до її основного образу.

Знаменитість цього разу позувала в короткій обтислій сукні зі стразами. Для того щоб підкреслити тонку талію, вона використала широкий чорний пояс. Щоб аутфіт вийшов більш стильним, вона доповнила його стильними півчобітками, які ефектно поєднувалися з поясом.

Варто зазначити, що капелюшки від Руслана Багінського купували багато світових зірок. Серед них Мадонна, Ріанна та Майлі Сайрус.

Цікаві подробиці

У 2022 році співачка й акторка Періс Гілтон розміщувала в соціальній мережі знімки, зроблені під час поїздки до Італії. На них вона красувалася в яскраво-блакитній сукні з корсетом. Образ доповнювала стильна чорна кепі від Руслана Багінського і красиві сонцезахисні окуляри в широкій світлій оправі.

Ще одним цікавим фактом з життя Періс Гілотн є те, що на обкладинці журналу Tatler UK вона була зображена в піжамі української торгової марки Sleeper. Стильний комплект був частиною модної колекції Holiday Capsule’20, яка підкорила багатьох представниць прекрасної статі.

2021 року Періс Гілтон для створення одного з найрозкішніших образів використала блискучий топ, який зовні був інкрустований великими кристалами Swarovski. Творцем цього незвичайного предмета гардероба зірки була Ельвіра Гасанова, популярна дизайнерка з України. Топ чудово поєднувався з фірмовою зачіскою Періс і сережками, прикрашеними дорогоцінним камінням.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ