7 липня «Рух» (Львів) та«Агробізнес» (Волочиськ) зіграли черговий матч у межах Першої ліги. Перемогу святкували гості з Волочиська з рахунком 2:3.

Про це сповістили у пресслужбі «Руху».

До гри з волочиським «Агробізнесом» «жовто-чорні» підійшли з суттєвими кадровими втратами: через перебір жовтих команді не могли допомогти два захисники – Дуць і Заставний. Відтак, пару Білому у центрі оборони склав універсал Коробенко, а Мисик почав матч на правому фланзі захисту. Зимовий новачок «Руху» Саків, вийшовши у старті, дебютував у футболці львів'ян в офіційних матчах. Відзначимо повернення на поле Брікнера, який пропускав гру з «Миколаєвом» через ушкодження.

Вже у старті зустрічі активність Івана дала свої плоди: після його дальнього удару Артим перевів м'яча на кутовий. І саме після стандарту «жовто-чорні» вийшли вперед: Русин подав, Копина виграв боротьбу на другому поверсі, влучно пробивши головою –1:0.

Збільшувати перевагу «Руху» міг Кондраков: на 16-ій хвилині нападник обіграв захисників і завдав удару по воротах – кіпера «Агробізнеса» підстрахували партнери.

Відігрались гості всередині першого тайму: Миколі Когуту дали пробити по центру, м’яч від перекладини залетів у сітку – 1:1.

Щоправда, вже через хвилину Брікнер наважився на дальній удар і не прогадав. Гарматний удар від львівського хавбека кіпер волочищан взяти не зумів. Красень-гол – і "Рух" знову повів у рахунку – 2:1.

На перерву «жовто-чорні» пішли, ведучи в рахунку, щоправда, Бандура двічі рятував команду – після спроб Кухарука і Бойчука. А на 34-ій хвилині Семенець і взагалі вибачив «жовто-чорних», не влучивши у рамку з убивчої позиції.

Кіпер «Руху» продовжував робити рятівні сейви і в другому таймі, але суперник зрештою таки зумів зрівняти рахунок. Цього разу Семенець витиснув зі свого епізоду максимум: отримав пас, розвернувся і пробив – Бандура був безсилий.

Не пробачив чергової помилки у захисті львів’ян на 71-ій хвилині Іван Когут. Він вивів «Аргобізнес» вперед після прикрої обрізки захисника – 2:3.

Вирвати рятівну нічию вже у компенсований арбітром час міг Русин, але з вигідної позиції пробив вище.

У підсумку, «Рух» у рідних стінах зазнає прикрої і болючої поразки від «Агробізнеса». В наступному турі «жовто-чорні» зіграють на виїзді з одеським «Чорноморцем».

ІА "Вголос": НОВИНИ