У неділю, 13 лютого, правоохоронці отримали повідомлення про розбещування школярки.

Інцидент стався під час відпочинку школярів у Карпатах (в одному зі сіл Стрийського району), яку організував вчитель.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області.

15-річна учениця однієї зі львівських шкіл розповіла, що розпусні дії щодо неї вчинив 28-річний вчитель. Він поїхав з групою школярів у Карпати.

Проти педагога відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення неповнолітніх. За вчинене йому загрожує позбавлення або обмеження волі до строк до п’яти років.

Наразі триває розслідування, поліцейські встановлюють обставини інциденту.

Як пише «Захід.нет», справу відкрили проти вчителя фізкультури львівського ліцею № 21 Миколи Древича. Його вже відсторонили від роботи.

У Славське поїхали 11 учнів 10-го класу. Їх супроводжував лише один вчитель.

Микола Древич.

Мама дівчинки розповіла, що її донька тільки в січні перейшла в цю школу. Після від’їзду дівчина зателефонувала додому та повідомила, що їй стало погано від алкоголю. Також Вероніка вказала, що вчитель до неї чіплявся.

«Вона мені дзвонить і каже, що вони всі, і вчитель також, пили якісь слабоалкогольні напої, але саме їй стало погано. Вчитель був з донькою в туалеті, коли їй було зле, але він мені не подзвонив і нічого не розповів. В доньки впала температура і вчитель допомагав їй міряти температуру. І поки він міряв ту температуру, то намагався поцілувати Вероніку в губи, – обюрюється мама учениці. – Донька спершу не знала, що їй робити, але після того, як вчитель почав ще й пхати руки їй під футболку, Вероніка почала кричати і задзвонила до мене».

Жінка негайно виїхала машиною зі Львова у Славське. Тим часом школярка викликала поліцію та зателефонувала на гарячу лінію жертв насильства.

Поліція прибула на місце раніше за маму дівчинки. «Коли прибула поліція, вчитель Микола закрився у кімнаті і не виходив. Коли вже я приїхала, то він вийшов, спершу кидався на поліцейських, кричав, що у моєї доньки шизофренія. Було видно, що Микола Древич п'яний», – стверджує Олена Крамаренко.

На місці поліція прийняла заяву від матері та відправила ученицю у найближчу лікарню для проведення експертизи.

Як писав «Вголос», у Києві монах Московського патріархату зґвалтував аспіранта з Франції. Йдеться про архімандрита Ахіллу Шахтаріна.

ІА "Вголос": НОВИНИ