Завдяки мінним загородженням навколо Кривого Рогу на одному з полів підірвалася машина диверсійно-розвідувальної групи російських окупантів.

Про це повідомляє командування територіальної оборони Кривого Рогу.

"Зупинені силами ЗСУ на далеких підступах до Кривого Рогу окупаційні війська намагаються проникнути ближче до міста невеликими групами, а також направляють розвідувальні групи на автомобілях, відібраних у жителів окупованих районів.

Всі такі спроби на цей час успішно припиняються. Ефективну роль в обороні відіграють і заміновані загородження, встановлені ЗСУ.

Під ранок на одному з таких загороджень підірвався автомобіль з ДРГ росіян", - сказано у повідомленні.

 

На сайті міськради Кривого Рогу зазначається, що наразі вивчаються знайдені у залишках автомобіля документи.

Представниця бригади тероборони Кривого Рогу Алла Нікіцка додала, що у зв'язку з масовим мінуванням територій для недопущення ворога, всі жителі Кривого Рогу і Криворізького району зобов'язані максимально суворо дотримуватися правил пересування по місцевості за межами населених пунктів.

Нагадаємо, кілька днів тому до ЗСУ зателефонував росіянин «Міша». Він погодився здатися. Рашист приїхав в обумовлене місце. Українські військові переконалися, що це не засада та затримали його.

Танкіст зізнався, що з екіпажу залишився лише він, інші втекли додому. Воювати «Міша» не хотів, а повернутися не міг, адже командир обіцяв його розстріляти. Також у загарбника не було їжі. Управління військами рф немає, росіяни деморалізовані.

ІА "Вголос": НОВИНИ