У приватному будинку на Київщині під час пожежі загинули троє людей. Це хлопчик віком 2,5 роки, дівчинка 10 місяців та 32-річна жінка.

Про це повідомляє ТСН.

Господарі пішли на роботу на нічну зміну, а малечу залишили на сусідку-доглядальницю. Сусіди прокинулися через тріск шиферу та викликали пожежників.

"Ходив у хату рятувати дітей, але бачу, що нереально. Всередині вже все горіло", - каже один із сусідів.

"Тут була няня, і тут дитина – злякалася, залізла під неї. А маленька дитина трохи далі лежала на ліжку", - розповідають рятувальники про те, як знайшли тіла.

Будинок дерев’яний, обмазаний глиною та оббитий вагонкою – він спалахнув, немов смолоскип. "Будинок був повністю охоплений вогнем. Шанси на те, що люди були живі в будинку – геть незначні були", – розповів керівник пожежної служби Узина Віктор Сподін.

Будинок був без газу, адже його відрізали за борги. І всього два тижні тому підключили світло, бо сім’я розрахувалася з боргами.

Експерти називають три попередні причини пожежі: вогонь із розтопленої нянею печі, несправність проводки чи обігрівача, няня могла заснути з цигаркою.

У загиблої жінки залишився 5-річний син. Селяни кажуть, що родина жила в цій хаті два роки, а коли переїхали, мама ще не досягла повноліття – старшу дитину вона народила в 15.

ІА "Вголос": НОВИНИ