1 березня у Києві відбувся Об’єднаний Конгрес Ветеранських і Бізнес-Спільнот.

У столиці бізнесмени та ветеранські спільноти зібралися, аби погодити єдину позицію, яку потрібно донести Президенту, Верховній Раді, Уряду щодо державної політики, зокрема у сфері розбудови оборонно-промислового комплексу, політики щодо ветеранів, економічної стійкості та свободи й Плану відбудови і модернізації України.

Захід став важливим кроком на шляху до консолідації прогресивних сил українського суспільства. Організатори та учасники Конгресу переконані — діалог і спільнодія важливі як ніколи. Саме тому прагнуть визначитися із єдиною позицією ветеранів і підприємців, яку можуть об'єднатися і працювати в інтересах держави, в інтересах ветеранів, в інтересах нашої майбутньої перемоги.

На Конгресі Сергій Позняк, воїн, ветеран АТО та голова Асоціації підприємців-ветеранів АТО, виголосив заяву, яку одностайно підтримали усі присутні.

Заява

Ми — військові з різних сфер, які захищаємо нашу землю, та підприємці, що є фінансовою підтримкою нашої незалежності, заявляємо, що ми єдині.

Ми, які створили понад 75% робочих місць в Україні, також працівники таких професій як: вчителі, лікарі, силовики різних структур, Верховна Рада, Кабінет Міністрів, Президент та багато інших … фінансуються з податків, які ми сплачуємо… Більше ніж 200 000 підприємців воює, багато з яких пішли добровольцями. Інша левова частина військових зі своїми сім’ями є членами нашої підприємницької родини!

Ми хочемо, щоб нас почули ті чиновники, які живучи за наш кошт, вирішили знищити підприємництво в Україні. Через знищення економіки — знищується армія, а також державність. Ми цього не дозволимо! Сьогодні Україна має бути цільна, як ніколи!!! Тих, хто своїми неправомірними діями, буде підштовхувати нас до різних акцій протесту, вважатимемо зрадниками, колаборантами, що хочуть розвалити країну зсередини.

Ми творимо і боронимо, й не дозволимо нікому знищити те, що служить цілісності та добробуту України.

Ми об’єднані заради перемоги!

Заради великого майбутнього Нашої Країни!!!

Україна понад усе!

ІА "Вголос": НОВИНИ