ФСБ росії відзвітувало про розслідування вибуху на Кримському мосту, за їхніми даними всього затримано 8 людей, а організатором, вважають росіяни, було Головне управління розвідки та його керівник Кирило Буданов.

Про це пишуть росЗмі.

«У межах кримінальної справи про вибух на Кримському мосту затримано п'ятьох громадян Росії, трьох громадян України та Вірменії, які брали участь у підготовці злочину», - йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що ФСБ спільно з СК РФ дійшли висновку, що «організатором» вибуху на Кримському мосту було Головне управління розвідки МО України, його керівник Кирило Буданов, співробітники та агентура.

За версією російських спецслужб, вибуховий пристрій закамуфлювали в рулони з поліетиленовою плівкою на 22 палетах загальною вагою понад 22 т і на початку серпня відправили з порту Одеси в болгарський Русе. До переправлення вантажу начебто були залучені громадяни України, Грузії та один громадянин Вірменії.

Нагадаємо, що у Білому домі відреагували на інформацію ЗМІ про можливі переговори мільярдера Ілона Маска із президентом РФ Володимиром Путіним перед тим, як бізнесмен опублікував «мирний план» для України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ