У Черкаській області 51-річний водій BlaBlaCar по-звірячому зґвалтував 26-річну дівчину. При цьому підсипав їй снодійне і вивіз до лісу.

Подробиці дізнався «Оглядач».

Вона крізь сльози розповіла: сильно боялася, щоб нелюд її не вбив.

Ольга поверталася з Одеси 30 серпня. Знайшла на відомому сайті попутників BlaBlaCar водія, який їхав до Черкас. 51-річний Олександр Андрієнко, принаймні так він представився, декілька разів змінював час відправлення.

Сідаючи в автомобіль, Оля, як завжди, сфотографувала номер авто і передала своєму хлопцеві, про всяк випадок.

«Коли ми вже виїхали на трасу, йому зателефонував чоловік, який теж мав їхати з нами. Він думав, що відправлення о 15-ій годині. Водій почав кричати на нього матом, обізвав »євреєм обрізаним«, заявив, що відвезе його тільки за 800 гривень. Мене це насторожило», — згадує Ольга.

Коли вона стала уточнювати ціну поїздки, то водій заявив, що безкоштовно нікого не возить. «Я й не збиралася їхати безкоштовно, але ціна була 380 грн! Чоловік заявив, що сервіс не дозволяє виставляти ціну вище 405 грн. Запитав, скільки є. У мене були останні 500 грн. Він їх у мене забрав, і я залишилася без грошей, навіть без води», — каже дівчина.

Під час поїздки чоловік почав говорити про якісь дивні речі. На запитання чим займається, подумавши, заявив, що він «чистильник землі». Сказав, що служив в Афганістані. А далі взагалі повідав, що йому приснився сон, після якого він зрозумів, що він «месія».

«Потім говорив, що він каратель, карає якихось людей. Збирає козаків в останній бій, і що він вища раса. Я подумала, що дивна людина, але мало які бувають, бігти з авто у мене думки не було», — каже дівчина.

На заправці водій купив Ользі кави. Смак напою видався дивним. Через півгодини дівчині просто злипалися очі.

Трохи пізніше чоловік заявив, що йому потрібно заїхати в село Моринці, забрати люльки (трубки) у якогось відомого гончара. Пізніше водій попросив Олю вийти з автомобіля і повів на екскурсію дубовим гаєм, дорогою розповідаючи, що тут є дуб Тараса Шевченка.

І тут уже водій випив пляшку пива, потім почав готувати багаття. «Мені стало не по собі. Хоча мій хлопець, якому я всю дорогу повідомляла, що відбувається, все-таки додзвонився водію. Той сказав, що нічого зі мною не трапиться, говорив, ви ще на моєму весіллі погуляєте. У мене трохи відлягло від серця, подумала, що накрутила себе, просто це дуже дивна людина», — згадує дівчина.

А далі події почали розвиватися ще дивніше. Водій дістав пляшку горілки і випив декілька склянок. «Водій казав, що він із Криму, пропонував звозити туди. Потім заявив, що якщо я не буду з ним, то місця мені на цій землі не буде», — продовжила дівчина.

А далі водій вирішив подрімати. Тоді Оля спробувала піти. Однак, пройшовши стежкою, зрозуміла, що ризикує заблукати серед ночі в лісі. «Довелося майже повернутися і розбудити цього водія. А коли він прокинувся, одразу ж почав хапати мене за ноги«, — зі сльозами говорить дівчина.

Їй вдалося вирватися. Вони зібрали речі і поїхали. »Уже в авто він почав дуже наполегливо хапати мене за руки, вимагати, щоб я дала йому руку. Я повернулася до нього спиною і притиснулася до спинки сидіння, намагаючись зв'язатися зі своїм хлопцем. Хвилин через десять відчула, що автомобіль з'їхав з дороги в ліс. Тоді водій зупинився, відчинив задні двері і зажадав, щоб я роздягалася. Коли спробувала чинити опір, він схопив мене за волосся і став тягнути. Я думала тільки про те, щоб залишитися живою. Навколо було темно, і тільки чорна зорана земля, мабуть це було якесь поле«, — плаче Оля.

Дівчина написала заяву у поліцію, але там справу розслідувати не поспішають.

Ольга з подругою з'ясували, що Олександр живе в місті Золотоноша в приватному будинку.

Як писав »Вголос", Ґвалтували і жорстоко знущалися майже добу: чоловіки викрали жінку просто посеред вулиці.

ІА "Вголос": НОВИНИ