У Києві у Подільському районі таксист дав випити своєму клієнту каву із психотропною речовиною, а тоді побив, пограбував і викинув його ледь живого біля лісосмуги.

Про це інформує Obozrevatel.

Хід подій

Двоє чоловіків вирішили відпочити у ресторані на вул. Спаській. Після посиденьок у закладі, друзі вирішили поїхати до одного з них додому. Приблизно о 20 годині вони вийшли на вулицю і сіли у чорний Audi Q5, кий стояв біля входу.

Водій автівки пригостив обох кавою, до якої заздалегідь поклав психотропну речовину. Обоє пасажирів заснули і водій їх вивіз.

Одного з них, 40-річного чоловіка, водій викинув за 20 кілометрах від ресторану на вул. Любомирській в Голосіївському районі біля лісосмуги.

Приблизний маршрут «подорожі»

Виявлення потерпілого

Його виявила о 9-тій ранку 38-річна мешканка Києва, яка проїжджала своїм авто поруч. Біля проїжджої частини вона помітила чоловіка, який стояв на колінах із простягнутими руками. Він був весь закривавлений і мав розбиту голову. Також у нього був шоковий стан і він ледь говорив. Проте чоловік зумів назвати свою адресу і номер телефону дружини.

Водійка негайно викликала швидку допомогу і поліцію, а потім зателефонувала дружині потерпілого. Якби вона проігнорувала пораненого, він би помер.

Чоловік був у критичному стані, адже отримав значне  переохолодження і обмороження. Його відразу відправили до реанімації.

Згодом виявилося, що потерпілого пограбували: у нього відібрали гаманець, наручний годинник і золоті прикраси.

Наразі місце перебування його товариша, який з ним їхав у таксі, невідоме.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ