Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив журналіст Юрій Бутусов.

«По інтернету почали розганяти інформацію, що скасовують підвищення зарплат військовослужбовцям, що нібито на засіданні Кабміну проголосували і скасували підвищення. Інформація сенсаційна і шокова, тому не дивно, що вона розлетілася широко», – написав Бутусов.

Бутусов зазначив, що згідно з постановою уряду №704 зарплати військовослужбовців вперше в історії України почнуть відповідати реальному прожитковому мінімуму.

«Зрозуміло, резонанс від інформаційної хвилі виник величезний, адже багато людей будь-який вкид сприймають не критично. Постанова має величезне значення для збереження дієздатності держави, це реально величезне досягнення уряду», – зазначив Бутусов.

Він відзначив, що під час засідання Кабміну в середу, 27 грудня, міністр соціальної політики Андрій Рева дійсно запевнив, що військові отримають підвищення грошового забезпечення з січня 2018 року.

«Хочу звернути увагу, що, боронь Боже, військовослужбовці з 1 січня отримуватимуть підвищене грошове забезпечення, як це і передбачено бюджетом. Ця постанова жодним чином не знижує грошове забезпечення», – заявив Рева на засіданні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ