У п’ятницю, 3 грудня, організатора так званої «голодної туси» у Львові, блогера з Чернівців Олександра Заліска ушпиталили в лікарню.

Про те, що Заліско потрапив у медичний заклад повідомив його товариш Лесик на сторінці в соцмережах.

Також друг оприлюднив світлини та відео, як лікарі надають допомогу Олександру. Він зазначив, що Заліско двічі втрачав свідомість. У нього високий тиск та нервовий зрив. Чоловік закликав людей припинити писати йому образливі повідомлення.

На погіршення самопочуття Заліска відреагували його колеги-блогери Олександра Пустовіт та Олександр Куровський. Вони благають користувачів соцмереж зупинитися і не ображати учасників свята, яке відбулося в День пам’яті жертв Голодоморів.

«Вголос» повідомляв, що сьогодні в приміщенні Львівської міської ради раптово помер 75-річний директор Будинку вчених Роман Славітич. Заступник директора Василь Мастикаш наголосив, що Славітич раніше мав два інфаркти, наслідки та звинувачення після «блогерської туси» він не пережив.

На смерть Романа Славітича також відреагував і Олександр Заліско. Він оприлюднив два відео, в одному з яких висловив співчуття родині померлого. В іншому відео Заліско заплакав.

ІА "Вголос": НОВИНИ