У суботу, 25-го вересня, на стадіоні «Арена Львів» футбольний клуб «Рух» зіграє домашній матч проти чинного чемпіона України – київського «Динамо». На поєдинку очікується понад 10 тисяч вболівальників, тому «Рух» підготував масштабну розважальну програму.

Про це повідомляє телеканал NTA.

Зокрема, спеціально до матчу з «Динамо» «рухівці» зварили партію власного пива. Напій можна буде придбати у пунктах харчування у чаші стадіону. 2 тонни унікального напою дозрівало впродовж трьох тижнів у підвалах «Королівської Пивоварні». Тепер насолодитись неперевершеним смаком світлого пива «Рух» зможе кожен уболівальник клубу.

На самому стадіоні за годину до матчу розпочнеться розважальна програма: аквагрим, фотозона, настільні ігри, футбольний дартс, випуск газети «Буде бій!». А для юних вболівальників «Рух» підготував подарунок – безкоштовну солодку вату.

Відвідувачі матчу матимуть змогу під’їхати до «Арени Львів» на лімузині. 5 автомобілів курсуватимуть з 18:00 від місця посадки на вулиці Мікльоша, 1 і до самого стадіону.

А о 18:30 від торгово-розважального комплексу King Kross стартує вже традиційний «жовто-чорний» марш.

«Ми у «Русі» розуміємо важливість якісної організації домашніх матчів. Тому на кожну гру готуємо розважальну програму, і поєдинок проти чинного чемпіона України не став винятком. Тож підготували для вболівальників багато цікавих розваг та заохочень, а також зробили максимум для комфорту відвідувачів», – сказав директор з розвитку футбольного клубу «Рух» Максим Мотін.

На самому полі дійства розпочнуться вже о 19:10. На глядачів чекає шоу від школи бойового гопака «Вовк» та групи підтримки Mini Stars. А гімн перед матчем виконає співачка Юлія Думанська.

Як повідомив офіційний сайт «жовто-чорних», також у рамках програми популяризації вакцинації на Львівщині футбольний клуб «Рух» надавав у пунктах вакцинації флаєри, які можна безкоштовно обміняти на квитки на матч проти «Динамо». Пункт обміну буде діяти біля стадіону «Арена Львів».

Оскільки поєдинок розпочнеться о 19:30, «Рух» попіклувався про відвідувачів «Арени Львів» і домовився про продовження руху транспорту до 22:30, аби кожен вболівальник міг без перешкод дістатись додому.

Нагадаємо, що до суботнього матчу футбольний «Рух» також підготував цікавий промо-ролик. У ньому місію «знайти «Динамо» надали знаменитому американському актору Джону Траволті.

ІА "Вголос": НОВИНИ