Про це розповіла начальник львівського відділення ТОВ «Львівгаз збут» Руслана Музя під час прес-конференції сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Руслана Музя зазначила, що Закон «Про ринок природного газу» передбачає, що споживачі можуть надавати постачальнику показники лічильника не лише до останнього дня місяця, а й протягом 5 днів нового місяця.

«Оскільки продовжено термін подання показників лічильника, рахунки на оплату за газ формують пізніше, тож квитанції розносять із запізненням», – сказала начальник львівського відділення товариства.

Вона додала, що вказати показники лічильника, перевірити свій рахунок та побачити свою субсидію споживачі можуть на сайті 104.ua в розділі «Особистий кабінет».

Крім того, Руслана Музя нагадала, що споживачі можуть заплатити за газ без квитанції, вказавши особистий рахунок чи адресу.

Як писав «Вголос», із 1 січня 2016 року ПАТ «Державний Ощадний банк» та УДППЗ «Укрпошта» запровадили додаткову комісію для мешканців Львівської області, яку стягують при оплаті за спожитий газ.

ІА "Вголос": НОВИНИ