Перший заступник начальника головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков заявив, що у справі про прослухування прем’єр-міністра України Олексія Гончарука відбулось 23 обшуки.

Про це повідомляє «УНН».

«Обшуків було проведено, здається, 23. У кого вони були проведені — це таємниця досудового розслідування, яку я зараз оприлюднювати не буду... Я розумію, що обшук — це не дуже приємно, але ми проводили огляди мобільних телефонів, комп’ютерів, в тому числі Прем’єр-міністра, який надав, пояснив все. До речі, окремі члени уряду, з ними також було проведено дослідження на поліграфі», - сказав він.

Також Маяков додав, що від зазначених осіб “йде повне сприяння слідчим СБУ”.

«Я вас хочу запевнити, що ніякого тиску на журналістську спільноту і на канал 1+1 з боку СБУ немає. Є єдине у нас бажання і завдання — встановити всі обставини вчинення злочину для того, щоб винних осіб притягнути до відповідальності. Винних осіб, а не журналістів. Журналісти могли б нам більше сприяти у даному випадку. Але я думаю, коли будуть з вами допити... Я попередив, будуть виклики на допити», — резюмував правоохоронець.

Як писав “Вголос”, у мережу “злили” скандальний запис розмови Гончарука із заступницею голови НБУ Катериною Рожковою.

Напередодні Гончарук зробив заяву про боротьбу Уряду та команди Президента.

Читайте також: експерт розповів, хто міг “злити” розмову Гончарука і топ-чиновників.

ІА "Вголос": НОВИНИ