Публікація так званих «плівок Єрмака» із компроматом про продаж посад — це елемент політичної боротьби різних олігархічних груп, які зараз прийшли до влади.

Про це в ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив нардеп від «ЄС» Микола Княжицький.

«Не був би Єрмак - був би Петренко чи Іваненко. Люди, які зараз у владі, прийшли на штучних вигаданих гаслах про те, що всі попередники були погані, а вони - ангели з крильцями. Насправді прийшли маріонетки олігархів і ті, хто хоче заробити, як от Єрмак», — зазначив Княжицький.

«Ми всі пам'ятаємо, яке було протистояння Богдана, наближеного до Коломойського, їхньої групи і Єрмака в Офісі президента. Очевидно, що з їхнього боку були викинуті ті плівки, ще й в час ухвалення важливих законів, щоб зробити великий роздрайв у команді Президента. Але й реакція президента на все це, цей тис на Гео Лероса - абсурд і ганьба. Тому що Лерос простов виклав те, що було реальним. І це треба розлідувати, а не переслідувати Гео і називати його невідомо якими словами. Насправді все це - елемент боротьби різних олігархічних груп, які зараз прийшли до влади», - додав нардеп.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ