Головними новинками меню на прийомі на честь премії «Оскар-2018» стануть їстівний золотий пил і чорна ікра, прикрашена золотом, повідомляє 112.ua із посиланням на Reuters.
Близько 150 кг вишуканого сорту яловичини, півтори тисячі перепелиних яєць, стільки ж пляшок шампанського та інші страви знаменитого шеф-кухаря Вольфганга Пака будуть очікувати на зірок Голлівуду на святковому столі після завершення церемонії «Оскар».
Зазначимо, що 68-річний австрієць Вольфганг Пак ось уже 24 роки обслуговує фуршет фестивалю американської кінопремії.
«Поки Оскар не втомлюється від мене, я не втомлююся від Оскара», - заявив Пак.
Нагадаємо, що церемонія вручення кінонагород відбудеться 4 березня 2018 року в Лос-Анджелесі.
ІА "Вголос": НОВИНИ