Російські військові у ніч проти 1 липня завдали ракетного удару по Одеській області. Ракета влучила у багатоповерхівку у Білгород-Дністровському районі. Вже відомо, що 14 людей загинуло, 30 постраждало.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

«По Одещині нанесено ракетний удар літаками стратегічної авіації з напрямку Чорного моря. Одна ракета влучила в 9-поверховий житловий будинок, друга - в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі. В багатоквартирному будинку повністю зруйновано один під’їзд у 9 поверхів», –написав Братчук у Телеграмі о 2.22.

Пізніше речник ОВА повідомив, що  внаслідок влучання ворожої ракети у багатоповерхівку, станом на 06.00 ранку, загиблих — 14 людей, травмовані — 30, з них три дитини.

«Внаслідок влучання другої ворожої ракети у базу відпочинку, станом на 06.00 ранку, загиблих — 3 людей, з них - 1 дитина, ще одну людину госпіталізовано. Є руйнація будівель», – написав Братчук.

Зараз ведуться рятувальні роботи.

Як писав «Вголос», зранку 1 липня у Миколаєві пролунала серія потужних вибухів. Наразі невідомо, що слугувало причиною цих звуків. Однак, частина з них могла бути роботою протиповітряної оборони.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ