Біля Львова знайшли мертвим 26-річного військового Едуарда Бойцуна.

Тіло чоловіка виявили у його квартирі. Спочатку правоохоронці заявили, що це самогубство, однак згодом справу перекваліфікували на вбивство.

Про це пишуть ЗМІ.

На захист України військовослужбовець став ще після початку АТО. Згодом звільнився зі служби, а після початку повномасштабного вторгнення рф повернувся у військо. Воював у Запорізькій області та поблизу Бахмута.

Едуарда у квітні відпустили у відпустку додому. Згодом тіло чоловіка знайшли у його квартирі у Рудному.

Колишня дружина загиблого Юлія зазначила, що не розуміє як це могло статися. У 2022 році військовий приєднався до лав «Азова». На початку березня повернувся додому.

У середині квітня Юлія дізналася від двоюрідної сестри ексчоловіка, що Едуард нібито повісився. На прохання батьків хлопця, які перебували у Польщі, жінка поїхала на квартиру. Там працювали правоохоронці. Фахівці дійшли до висновку, що Едуард повісився.

Юлія не повірила, адже чоловік заявляв, що готовий померти лише зі зброєю в руках на полі бою. У ванній кімнаті до шиї військового був прив’язаний пасок від халата. Під вагою чоловіка гачки вони б просто обірвалися, адже були китайськими.

Тіло провисіло кілька днів та встигнуло почорніти та почати гнити. Причину смерті встановити не вдалося. Експертиза показала, що удушення не було. В організмі чоловіка алкоголю та наркотиків не виявили.

Колишня дружина загиблого відзначила дивний факт. Едуард ніколи не любив тепло та завжди відчиняв вікна у квартирі. Коли знайшли тіло, то було дуже спекотно, було увімкнуте опалення.

Як писав «Вголос», у Львові засудили коригувальника російських ракет, через якого загинуло 7 людей.

ІА "Вголос": НОВИНИ