У Підберізцях, що неподалік Львова, після року робіт та вкладення значних коштів, провели останню підготовку до відкриття нового об’єкту. Він, як обіцяють ініціатори, стане справжнім подарунком для місцевої громади. Офіційне відкриття відбудеться вже цієї неділі, 19 грудня.

«Це буде великий сюрприз для дітей, батьків і загалом всіх жителів. Я думаю, такого свята з часів незалежної України тут ще не було. Адже об’єкт надзвичайний та дуже якісно виконаний. А ще збудований за всіма нормами. Тут передбачено: хороші вентилятори, системи сучасного опалення та навіть ізоляторну» - розповідає голова Підберезівської об’єднаної громади Василь Коваль.

На будівництво витратили кошти з місцевого та обласного бюджету, а також представників бізнесу, які долучилися до проєкту.

«Варто висловити вдячність тим людям, які взяли активну участь у реалізації даного об’єкту. Зокрема, Григорію Козловському, Ірині Гримак та депутатам Львівської міської ради Олексію Різнику та Юрію Ломазі, які теж зробили свій внесок у цю справу» - додає Василь Коваль.

Великою перевагою є те, що втілення проєкту стане подарунком не лише для Підберізців, але й зможе вирішити значну частину проблем і самого Львова.

«Це один з небагатьох випадків коли симбіоз бізнесу, місцевого самоврядування, посадових осіб виконавчих органів призвів до того, що ми отримали щось. Цього року і Підберізці, і всі хто причетні до цього дійства були чемні. Тому в неділю, 19 грудня, ми чекаємо Миколая» - наголосив депутат Львівської міської ради від партії «Європейська солідарність» Олексій Різник.

ІА "Вголос": НОВИНИ