В одному із бункерів «Азовсталі» вже понад 50 днів перебувають сотні цивільних людей та військових. Серед них – сім’ї з маленькими дітьми та літні люди.

На відео – дочка жінки-медика, захисниці Маріуполя. Дитина перебуває у заблокованому орками місті. Про це пише «Вголос».

Подивіться в її очі. Очі, сповнені надії. Уявіть, як її світле ніжне волосся розвіюється від морського вітру. Уявіть, як під весняними теплими променями сонця вона зараз мала би бігати та сміятися…

Хіба наші діти заслуговують на те, що зараз з ними відбувається? Після навмисних попадань в Драмтеатр, де було понад 1000 мирних осіб, після попадань у пологовий будинок люди не вірять закликам окупантів та бояться самостійно евакуйовуватися.

Без гарантій світової спільноти, без підтримки міжнародних дипломатів - цивільне населення, наші діти будуть гинути і далі. У блокованому Маріуполі, у підвалах «Азовсталі». Світе, прокинься! Заради майбутнього наших дітей!

Як писав «Вголос», захисники Маріуполя не погодилися на ультиматум рашистів здатися та продовжують мужньо давати відсіч загарбникам.

Також ми повідомляли, що російські окупанти обманом мобілізували у так звану «армію »ДНР" усіх музикантів Донецької обласної філармонії.

ІА "Вголос": НОВИНИ