Четверо невідомих побили пасажира, котрий очікував на свій поїзд на приміському вокзалі у Львові та втекли з його речами.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Учора, близько 12-ї години, патрульні 2-го батальйону отримали повідомлення про грабіж на приміському вокзалі. Заявник повідомив, що четверо невідомих осіб нанесли тілесні ушкодження чоловікові та відібрали у нього сумку.

Охоронці правопорядку негайно вирушили за вказаною адресою. Зв‘язавшись із очевидцем події, він повідомив, що правопорушники після скоєного пішли у невідомому напрямку.
 
Переглянувши відео із камер спостереження, патрульні встановили, причетних до грабежу. Проїжджаючи вулицю Городоцьку інспектори помітили схожих підозрілих осіб, які переходили дорогу.
 
Патрульні встановили громадян. Ними виявились 28, 36 та 46-річні львів’яни, 27-річний мешканець Запоріжжя. Разом із ними патрульні повернулись на місце події. 34-річний потерпілий повідомив, що у нього відібрали телефон, гроші та сумку.
 
На місці працювали слідчі, які надалі встановлювали усі обставини події. Потерпілий написав заяву. Осіб затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.
 
Читайте також у «Вголосі»: у Віктора Медведчука з'явилася дуже заможна бабуся-львів'янка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ